L’EE Guineueta ha perdut contra l’Hospitalet un partit dominat des del primer moment pel conjunt local, que ha anul·lat els de Nou Barris. La Guine se situa en una posició crítica a la taula classificatòria, penúltims però empatats a punts amb l’últim classificat.

Un gol inicial complica les coses a la Guine

Pocs minuts després de començar el partit, l’Hospitalet ha tingut la primera ocasió, que ha transformat en gol Miquel Ripoll després d’una jugada per la banda esquerra. El 0 a 1 ha caigut com una galleda d’aigua freda a una Guine que li ha costat passar del mig del camp. El conjunt riberenc feia una pressió alta que ha compromès en diverses ocasions l’equip de Nou Barris. En els casos en què han aconseguit apropar-se a la porteria de Nil Torreguitart, o ell o la defensa han allunyat qualsevol perill que poguessin crear els de Nou Barris.

Un penal sentencia el partit

La segona part ha seguit amb amb la dinàmica de la primera. Tot i que l’Hospitalet ha baixat una mica el ritme, han estat superiors a la Guine, que ha estat poc resolutiva en les poques ocasions que ha tingut davant la porteria rival. L’oportunitat més clara pels de Nou Barris ha estat una sortida de córner que ha acabat refusada per un jugador a la línia de gol. Un penal transformat per Canario ha sentenciat el partit a favor dels de l’Hospitalet.

Que ningú dubti que lluitarem tots els punts en joc.