Victòria en el temps afegit de l’Espanyol B davant l’Europa en el derbi de la 2a RFEF. En una segona part més entretinguda que la primera, plena d’ocasions en què qualsevol dels dos equips podien haver guanyat, finalment el filial blanc-i-blau s’ha quedat amb els tres punts després de marcar en el temps afegit gràcies a un gol de falta de Mahicas que ha rebotat en Sergi Pastells.

Primera part, partit encallat

Durant els primers compassos de joc, l’Espanyol B ha practicat un joc molt ràpid i còmode, amb bones sortides de pilota. L’Europa, en canvi, perdia ràpidament la pilota. Als visitants els ha costat conservar la possessió. Cap dels dos equips tenien cap ocasió clara els primers minuts . Els de Gerard Albadalejo han intentat fer un joc més directe i vertical, però sense idees. Tots dos equips, però, semblaven còmodes sense prendre cap mena de riscos i rocosos en defensa.

La primera ocasió per a marcar l’ha tinguda l’Europa al minut 20. Els escapulats, a la sortida d’un córner, han estat a punt d’avançar-se. Set minuts més tard ha estat Svensson qui ha pogut avançar l’Espanyol B.

Entreteniment i emoció a la segona part, i un final vibrant

Els graciencs han començat la segona part més intensos i concentrats que els seus rivals. En el minut 50, Coro ha estat a punt de marcar amb una pilota que ha sortit fregant el pal de la porteria blanc-i-blava. En els darrers minuts de partit, l’Espanyol B ha buscat el gol amb més insistència fins que Mahicas de falta i amb un rebot de Sergi Pastells ha aconseguit fer l’1 a 0.