Atheltic Club FC Barcelona

La victòria número 22 del Barça a la Lliga ha estat una de les més “patides”. L’Athletic Club li ha plantat cara al conjunt blaugrana, tot i que ha perdut per 0 a 3 a Lezama. D’aquesta manera, les blaugrana continuen amb el ple de victòries en totes les competicions oficials aquesta temporada. El Barça suma 119 gols a favor i només sis en contra en una victòria que suposa un pas més cap al títol de Lliga.

Marta Torrejón, golejadora de nou

Cap sorpresa inicial per part del Barça o l’Athletic Club. Fidels als seu estil, les blaugrana han dominat el joc, però les basques, amb joc directe, s’han apropat als dominis de Paños. El Barça ha començat a carburar al quart d’hora i han estat a punt de marcar en una jugada rocambolesca plena de xuts, però sense premi. L’ensurt no ha espantat l’Athletic Club que, de nou al contracop, s’ha fet notar i ha posat l’ai al cor a les blaugrana en més d’una ocasió. Després d’oportunitats a ambdues porteries, ha estat Marta Torrejón qui ha encertat amb la xarxa per fer el 0 a 1. La lateral està en estat de gràcia i suma tres partits seguits veient porteria.

Apareix la pitxitxi Oshoala

L’Athletic Club ha continuat amb moltes ganes, però als cinc minuts de la represa s’ha trobat amb el gol d’Oshoala després d’una passada de Marta Torrejón. La nigeriana ha sumat el 19è gol en aquesta Lliga i és la màxima golejadora del campionat. Les basques no han llançat la tovallola, però no han tingut encert de cara a porteria. I això, contra el Barça, es paga car. El 0 a 3 l’ha marcat Mariona Caldentey, el seu cinquè gol de la temporada, en el minut 62. Les blaugrana han buscat el quart gol, que no ha arribat. El 0 a 3, juntament amb el partit contra l’Eibar, és la victòria menys àmplia del Barça a la Lliga.