El Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria després de dues jornades sense guanyar. Els quadribarrats han guanyat al cuer, l’Ascó, per 3 a 1. Els golejadors han estat Aleix Cuenca, en pròpia porteria, Albertito i Noguera. El davanter Manel Busquets ha debutat amb el Sant Andreu.

Gol del Sant Andreu en el temps afegit

La primera meitat ha estat força ensopida, amb domini del Sant Andreu, però amb poques ocasions clares de cara a gol. El conjunt quadribarrat ha tingut alguna oportunitat com per desfer l’empat, però el porter Alejandro ha estat encertat a la porteria visitant després de les oportunitats de Fassani i d’Argilaga. En el temps afegit els de David Almazán han fet l’1 a 0. La centrada d’Èric López l’ha desviat Aleix Cuenca a en pròpia porta

Victòria per mirar cap a la zona alta

Els andreuencs han encarrilat el matx després del gol d’Albertito al minut 53. El conjunt quadribarrat ha tingut ocasions com per ampliar el marcador, però no ha estat capaç de sentenciar. La dita del futbol de qui perdona ho acaba pagant s’ha vist al Narcís Sala i, després d’una errada defensiva, Baaqui ha fet el 2 a 1 en el minut 69. Encara quedaven 20 minuts més l’afegit, però l‘Ascó s’ha quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de Nil. Poc abans havia debutat el nou fitxatge, Manel Busquets, que també ha tingut una ocasió per ampliar el marcador. Al final de l’enfrontament, Noguera ha aprofitat el refús d’Alejandro després d’un xut de Busquets, per fer el 3 a 1 definitiu. Finalment, el partit ha acabat amb victòria andreuenca, que torna a somiar amb la zona d’ascens a la Segona RFEF.

Esperem que sigui un punt de partida de joc i resultats.