CN Barcelona

El Club Natació Barcelona ha començat de la millor manera possible la fase de qualificació de l’Eurocup. Els barcelonins han golejat l’OSC Potsdam per 23 a 6. Els cenebistes han estat infinitament superiors i en cap moment han donat opcions al conjunt alemany. Aquest dissabte s’enfrontaran al HAVK Mladost Zagreb a les 18 h a Barcelona.

Partit encarrilat pel Club Natació Barcelona des del primer quart

Només li ha calgut un quart al conjunt cenebista per definir el partit. El primer quart ha acabat 6-0 a favor dels barcelonins, cosa que ja donava el xoc com a encarrilat. El primer gol de l’equip alemany no l’hem vist fins al principi del segon quart. Ha estat en aquest temps que els d’Andrei Iosep han doblat la seva anotació i s’ha arribat a la mitja part amb 12-2 al marcador.

Final plàcid pel Club Natació Barcelona

El tercer i l’últim quart només han servit per ampliar diferències entre catalans i alemanys fins al 23-6 final. Abel Ramon, el jugador més destacat del partit amb 5 gols. El Club Natació Barcelona se situa en primera posició del grup, seguit pel GS Apollon Smyrnis que també ha guanyat el seu partit per 15-7. Aquest dissabte, 23 de setembre, els cenebistes s’enfrontaran al HAVK Mladost Zagreb croat. Si guanya, tindria la classificació per a la següent fase molt encarrilada.