Gerard Pique
@FCBarcelona_cat

Gerard Piqué va proposar a Joan Laporta jugar gratis al Barça per tal que el club pogués inscriure els fitxatges nous. Aquest és el gest del central català que ha revelat el periodista Santi Giménez, del diari ‘AS’. En un sopar amb el president Laporta, Piqué va mostrar-se totalment predisposat a fer el que calgués per alliberar massa salarial i donar oxigen a l’economia blaugrana.

El central és conscient que el seu contracte no concorda amb el seu rol actual a la plantilla i, segons explica ‘AS’, Piqué va donar total llibertat al Barça per modificar el seu contracte. Gerard Piqué potser no viu el seu millor moment al Barça, però el seu compromís amb el club continua intacte.

Gerard Piqué signarà un contracte nou

Gerard Piqué té dos anys més de contracte, fins a l’estiu del 2024, i fins i tot va arribar a proposar renunciar al seu salari d’aquesta temporada i acabar jugant gratis. La resposta de Laporta i del Barça va ser declinar l’oferiment, i tot apunta que en els propers dies, Gerard Piqué signarà un contracte nou amb el Barça amb una rebaixa molt important de salari.