El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va sortir en defensa de Gerard Piqué a la part final de l’Assemblea de Socis Compromissaris, que va aprovar l’activació de la palanques econòmiques per sanejar l’economia del club. Laporta va dir que el futbolista “està patint” i, que, per tant, “l’hem d’ajudar”.

Joan Laporta assegura que Gerard Piqué “està patint”

La reflexió de Laporta va venir després d’unes paraules de l’expresident Joan Gaspart en què va demanar “l’estima i el reconeixement” cap al jugador. A partir d’aquí el president va dir que “Piqué està patint. Ens imaginem els jugadors amb fama, diners i tot el que ens agrada, però són persones i Piqué és una gran persona. És un dels capitans i ens ha donat moltíssim i encara ens ha de donar molt. Ha escollit seguir sent futbolista professional. Tenia la dualitat de ser empresari o futbolista i ha escollit ser futbolista. Ha passat una circumstància que no és agradable, amb fills amb una edat molt jove i Piqué es mereix l’estima dels culers“.

Joan Laporta també va dir que “no feu cas de les notícies que l’intenten deixar com un home fred, sense sentiments i que tot li rellisca. Tinc la sort de conèixer-lo i d’haver-lo tractat com a persona. És una extraordinària persona que està patint i l’hem d’ajudar. Seré el primer a donar-li l’estima que es mereix”.