Gerard Piqué ha resolt el misteri de les seves autofotos a Instagram. El jugador del Barça ha anunciat que les imatges que ha anat penjant a Instagram eren una estratègia per promocionar els seus NFT, després d’haver arribat a un acord amb l’empresa Sorare i LaLiga. Els NFT (Non-Fungible Tokens) són actius digitals que tenen un valor en criptomonedes. Serien una espècie d’objectes digitals orientats al col·leccionisme. Per tant, cada NFT és unic i no n’hi ha dos iguals, fet que els dona tant valor. En resum, Piqué ha convertit cada una de les seves autofotos en un NFT únic que té un valor concret en la criptomoneda ether. És el segon negoci que anuncia Piqué en una setmana, després de comprar un equip de l’LVP.

Els NFT de Gerard Piqué revolucionen Sorare

La comunitat de jugadors de futbol de fantasia de Sorare van fer una gran rebuda als cromos del futbolista. Tan aviat com es van poder subhastar els seus cromos, les ofertes superaven els 138 ethers, equivalent a uns 400.000 euros, segons el preu de la criptomoneda en aquella hora.

L’empresa amb la qual Piqué ha fet aquest llançament, Sorare, és propietat del mateix futbolista. Es tracta d’un servei en línia per fer intercanvi de cromos de futbol fent servir criptomonedes. Tots els equips de futbol poden afegir cromos dels seus jugadors amb un NFT, i clubs com el Bayern de Munic, el Reial Madrid o la Juventus ja hi estan inscrits.