Gerard Piqué ha criticat Josep Maria Bartomeu al programa ‘La sotana‘. El capità blaugrana considera que l’exmandatari està entre els pitjors de la història culer. No ha volgut parlar-ne més, perquè creu que no està capacitat per examinar tots els presidents que ha tingut el club des del 1899. Gerard Piqué ha parlat sense embuts de tot el que li han preguntat Andreu Ginola, Manel Vidal, Joel Díaz i Magí Garcia ‘Modgi’. Messi, Guardiola, Shakira, Umtiti són alguns dels noms destacats.

Sabien que Messi marxaria

El defensa central del Barça ha mantingut una conversa radiofònica distesa i divertida, al més pur estil de ‘La sotana’. Sobre la sortida de Messi del club, ha explicat que el president, Joan Laporta, va trucar als capitans per dir-los que l’argentí no continuaria al club a causa de la mala situació econòmica de l’entitat.

No pensava arribar als 34 anys jugant a alt nivell

Sinceritat absoluta la de Piqué quan ha dit que quan era jove sortia molt de festa, “més que el sol”, i que mai no s’hauria imaginat arribar als 34 anys jugant al nivell que ho està fent. “El dia que vegi que no puc ajudar prou l’equip, ho deixaré córrer”.

Tensió amb Pep Guardiola

“L’any 2012 vaig pensar a deixar el Barça”. Així de contundent ha estat quan li han preguntat per la seva relació amb Pep Guardiola. Piqué ha argumentat la frase. Diu que l’entrenador volia el control absolut del vestidor. “En aquell moment vaig començar a sortir amb Shakira i la relació amb el tècnic va canviar”.

Defensa de Samuel Umtiti

Els crits de l’afició cap a Samuel Umtiti en el partit Barça-Getafe no han agradat al vestidor. Piqué ha defensat el central francès, de qui diu que tot plegat “està complint el contracte que van oferir-li” i que ell, en el cas que fos jugador d’un altre club, al Manchester United, per exemple, faria el mateix.