Kun Agüero lesionat
@FCBarcelona

El Kun Agüero encara no ha debutat amb el Barça. L’argentí s’està recuperant d’una lesió muscular al bessó dret que li ha impedit vestir la samarreta blaugrana en un partit. Mentre arriba el moment de veure’l al camp, Agüero ha parlat de l’actualitat del Barça i de la seva situació des de l’arribada a Barcelona en una entrevista al programa ‘Tu diràs’, de RAC1.

Tornaria a fitxar pel Barça

El davanter ha estat clar quan ha dit que “tornaria a fitxar pel Barça”. Ha dit que quan va donar el sí, era conscient de les dificultats econòmiques del club, però que tot i això “volia venir” i va dir al seu agent que ho arreglés tot per vestir de blaugrana.

La sortida de Messi

El Kun ha parlat de la sortida de Messi i ha negat que volgués deixar el Barça quan es va saber que el seu amic no continuaria al club. Ha admès, això sí, que “em vaig quedar en xoc” quan va saber que Messi marxaria. El davanter blaugrana ha explicat que “es va inventar” que hi hagués una clàusula al seu contracte que posava que ell marxaria si Messi no continuava. El que va passar és que es va lesionar i aleshores no va poder jugar el Gamper.

En compte amb el Barça

Agüero no ha volgut parlar d’objectius individuals, ja que la seva idea i intenció és ajudar l’equip a guanyar títols. Aquí és quan ha dit que “no som favorits per guanyar la Champions, però crec que fem respecte als rivals”. L’argentí és conscient que hauran de fer les coses molt bé si volen arribar lluny a la màxima competició europea i avisa que “vigilin amb el Barça”.

La relació amb Koeman

El davanter ha explicat que no creu que a la plantilla hi hagi titulars i suplents, això sí “crec que començaré des de la banqueta“. Agüero també ha parlat del tècnic, Ronald Koeman. Per l’argentí, “és molt directe” i això ho valora molt positivament.