Foto: FC Barcelona

Neto Murara no tornarà a jugar, pel cap baix, fins al mes d’octubre. El porter blaugrana ha estat operat d’una lesió a l’os escafoide de la mà esquerra pel doctor Xavier Mir. Un cop acabada la intervenció els serveis mèdics del FC Barcelona han anunciat que el brasiler estarà de baixa entre sis i vuit setmanes.

Estrella a Miami

Neto es va fer mal en l’entrenament previ al darrer partit de la gira pels Estats Units contra el Nàpols. Precisament contra els italians va fer la millor actuació des que és culer. En el primer partit al Hard Rock Stadium de Miami va ser un dels millors de l’equip i va col·laborar en la victòria barcelonista per 1 gol a 0.

Neto va ser el primer fitxatge d’aquest estiu, el Barça va pactar un preu de 26 milions d’euros fixos i nou de variables amb el València

L’hora d’Iñaki Peña

La baixa de Neto obre la porta al porter del filial Iñaki Peña, que ha anat a la gira del Japó i la dels Estats Units però no ha jugat ni un sol minut. Peña és una de les perles del planter que té la confiança de la secretaria tècnica culer.