Iñaki Peña tindrà una oportunitat al primer equip del Barça. La lesió de Neto ha obligat el brasiler a passar pel quiròfan i es perdrà entre sis i vuit setmanes, un fet que fa que, durant aquest temps, Iñaki Peña passi a ser el porter suplent de Ter Stegen amb el primer equip blaugrana.

Qui és Iñaki Peña?

El porter va néixer a Alacant el 1999 i va arribar al planter del Barça amb 13 anys després de destacar al Vila-real. Durant la seva estada a les categories inferiors blaugrana, la seva progressió no es va aturar fins que l’any passat es va convertir en jugador del filial. García Pimienta va comptar força amb ell i el va fer jugar 20 partits, en els quals va encaixar 19 gols. A més a més, Valverde el va pujar en 80 entrenaments amb el primer i  va anar convocat a nou partits de Lliga i tres de la Copa del Rei.

Reflexos i joc amb els peus

Tot i no ser gaire alt (1,84 metres), Iñaki Peña no té por de les sortides però els seus punts forts són els reflexos i el joc amb els peus. En la seva etapa al filial blaugrana, equip amb el qual està previst que torni quan Neto es recuperi, va demostrar que és capaç de jugar la pilota al més pur estil Ter Stegen, un avantatge quan es tracta de construir el joc des del darrere. Però Iñaki Peña també sap aturar pilotes i és un especialista a l’hora d’aturar penals.