Barça perd la final de la Champions davant el Kiel
@FCBhandbol

El Barça no ha pogut aconseguir el títol de campions de la Champions League d’handbol. L’equip de Xavi Pascual ha perdut davant el Kiel per 33 a 28. Els alemanys han estat un pèl superiors a l’equip blaugrana i han tingut en el porter Niklas Landin, Niclas Ekberg i Sander Sagosen els seus principals valedors.

A la primera part, el Kiel ha estat més encertat

El partit ha començat molt igualat, tal com es preveia, en ser un matx que enfrontava dos dels millors equips de l’handbol europeu. L’equip de Xavi Pascual ha vist com els alemanys han estat els primers a marcar després que Dolenec fallés un llançament de set metres només començar l’enfrontament.

Al minut 18, el Kiel ha aconseguit una diferència màxima de quatre gols (13 a 9) al seu favor, amb Niclas Ekberg, amb vuit gols, molt encertat. L’entrada a la pista i les intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas han permès als blaugrana retallar una mica les diferències fins al 19 a 16, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Dika Mem contra dos jugadors del Kiel
@FCBhandbol

Tranquil·litat alemanya, a la segona part

El segon temps ha començat amb el Kiel més encertat, que ha aconseguit tornar a obrir una escletxa de quatre gols en el marcador als cinc minuts de la represa. Les aturades de Niklas Landin han estat clau en aquest tram inicial. Els alemanys ho han aprofitat i, poc abans del quart d’hora de la segona part, el conjunt de Filip Jícha ha aconseguit una diferència de cinc gols (25-20).

La resta del partit ha tingut un guió gairebé calcat a cada jugada. Els intents del Barça d’acostar-se en el marcador els enterraven els alemanys amb un altre encert a la porteria blaugrana. Finalment, l’equip de Xavi Pascual no ha pogut arribar a igualar el partit i ha vist com el Kiel aconseguia la quarta Copa d’Europa de la seva història. Els blaugrana es queden amb nou.