Figueres Sants Tercer Divisió

El Sants no ha pogut superar el Figueres, un rival directe, tot i anar per davant en el marcador durant gairebé tot el partit. Els de Tito Lossio, que venien de superar el Martinenc a l’Energia, han vist com Sergio Álvarez neutralitzava el gol de Brian.

Els santsencs colpegen primer

Els de Tito Lossio han sortits més forts i disposats a aixafar-li la guitarra als empordanesos en el dia del seu centenari. Navarro ha pogut fer el primer però s’ha topat amb Aroca. L’ocasió ha fet revifar els locals que han començat a vorejar l’àrea santsenca. En un duel d’anada i tornada, qualsevol podria haver encetat el marcador i ha estat Brian qui ha avançat els barcelonins al minut 26. Ritxi, tot seguit, ha tingut l’empat a tocar. I al minut 34 ha arribat una jugada clau. Xavi Ferrón ha vist la vermella directa per una agressió a un defensa santsenc. El cop ha deixat estabornit el Figueres però David Aroca ha tornat a salvar el seu equip amb una gran intervenció a xut de Juli.

La victòria s’escapa al final

Els 10 primers minuts de la represa han estat pel Figueres, però el sants s’ha refet i ha tornat a apropar-se a la porteria rival. Amb el pas dels minuts, el Figueres ha fet una passa endavant i Sergio Álvarez ha empatat el matx al minut 77. Amb els de Tito Lossio groguis, els locals han buscat la remuntada però la més clara ha tornat a ser pel Sants. Pere Espunya ha evitat l’1 a 2 i ha deixat les taules a Vilatenim.