Felipe Perrone fitxa per Biwpa

Fitxatge de luxe de l’Acadèmia Internacional de Waterpolo de Barcelona, BIWPA. Felipe Perrone, jugador del CN Atlètic-Barceloneta i de la selecció espanyola de waterpolo, formarà part l’equip tècnic d’entrenadors que des de fa 10 anys ajuden waterpolistes de tot el món.

Un acord històric amb un jugador històric

Amb l’acord signat entre Felipe Perrone i BIWPA, l’entitat incorpora un dels millors jugadors del món de waterpolo. De fet, el jugador del CN Atlètic-Barceloneta va ser nomenat millor jugador l’any 2022. A més de nombrosos partits internacionals, ha participat en quatre Jocs Olímpics.

Perrone s’integrarà als serveis que ofereix l’entitat com l’acadèmia, l’acadèmia d’estiu i les estades i campionats que organitza. Per al jugador hispanobrasiler, “és molt emocionant ja que podré compartir els meus coneixements i experiències amb tots els esportistes de BIWPA.”

Felipe Perrone amb Cristina Marin de Biwpa
Felipe Perrone, jugador de waterpolo, i Cristina Marín, directora general de BIWPA

Quim Colet, director esportiu i entrenador del CN Sabadell, afirma que “ell ja feia setmanes que estava integrat dins l’equip tècnic i ara ho podrà fer d’una manera més habitual i no creiem que hi hagi ningú millor que ell per aconseguir l’excel·lència, que és el nostre objectiu”.

I per a Perrone, l’objectiu és “assegurar-me que BIWPA estigui a l’abast de tots els infants que somien a convertir-se en jugadors de waterpolo. Vull que tinguin accés a experiència i coneixements pràctics a l’aigua”.