Panadero va encetar el marcador amb un gol molt matiner, al minut 2. Abans del descans, el jove del planter, Gabarra, va compensar la confiança dipositada en ell per fer el 0 a 2. A la segona part, va arribar la sentència amb els gols de Marc Torra, de falta directa, un altre gol de Panadero i el cinquè, obra de Pablito Álvarez, també de falta directa.

Club Patí Vic (0+0): Campor, Titi Roca, Bancells, Rocasalbas, Cristian Rodríguez –cinc inicial–, Molera, Carbó, Terns i Font.

FC Barcelona (2+3): Fernández, Gual, Panadero, Mia Ordeig i Torra –cinc inicial–, Miras, Gabarra i Álvarez.

Gols: 0-1, Panadero, min 2; 0-2, Gabarra, min 20; 0-3, Marc Torra, FD, min 38; 0-4, Panadero, min 49; 0-5, Álvarez, FD, min 49.