En waterpolo, avui ha acabat la Lliga regular de la Divisió d’Honor amb una mala notícia. El descens del Montjuïc, que ha perdut 4 a 8 contra el Catalunya. Els locals necessitaven sumar almenys un punt per acabar penúltims i evitar el descens directe. Però el Cata no ha donat opció i ja s’ha col·locat amb un parcial d’1 a 6 que condemna el Montjuïc a jugar a Primera Divisió la propera temporada.

El Barceloneta, amb només tres jugadors del primer equip, i la primera posició a la butxaca, s’ha deixat remuntar contra el Sant Andreu en els últims minuts de partit. Els andreuencs no tenien opcions de play-off i acaben novens a dos punts del Mataró, que ha estat vuitè.

El Mediterrani ha sumat una victòria contra el Barcelona, que permet als de Sants acabar en la sisena posició. Els cenebistes han caigut per 8 a 6 però conserven el quart lloc.