JORDI VINYALS, entrenador del FC Barcelona juvenil "Hem jugat bastant fàcilment, bastant ritme de pilota, hem tingut ocasions hem fet gols. I la segona part ha baixat bastant tot, els canvis... ells també amb el resultat han abaixat una mica més els braços, s'han quedat una mica més enrere i potser ens ha costat una miqueta més."

Si el cos tècnic del Barça ho considera oportú, sempre pot donar una ullada al filial, o fins i tot al juvenil, que fa unes setmanes va guanyar la Lliga, i continua golejant. Els de Jordi Vinyals han clavat un 6 a 0 al Casablanca aquesta tarda. Els dos primers gols han anat a càrrec de Cristian Herrera, que ja ha deixat el partit molt ben encarrilat. Godswill ha fet pujar el 3 a 0 i el quart ha servit per descobrir Munir, que habitualment juga amb el juvenil B. Els gols de Nando Quesada i Enguene han tancat la golejada. Els blaugrana només han perdut 1 partit en tota la Lliga, i acabaran la temporada la propera setmana al camp del Girona.