L’equip d’Andreu Plaza ha començat el partit dominant i ha tingut diverses ocasions per avançar-se en el marcador. La més clara, un xut de Ferrao que ha topat amb el travasser. El que podria haver estat l’1-0 ha acabat en el 0-1. Una falta favorable al Barça s’ha converit en un contracop letal de Ximbinha, que ha superat Didac Plana per fer el primer dels colomencs.

Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. El guió del partit ha continuat sent el mateix i el Barça ha trobat l’empat a l’inici de la segona part. Jugada clàssica de Dyego, que acaba amb la bola al fons de la xarxa. El més difícil ja estava fet. El domini del joc per part dels blaugrana, però, topava una vegada i una altra amb un enorme Miquel Feixas sota pals. El porter visitant no ha pogut fer res davant l’obús de Sergio Lozano des del doble penal. Era el 2 a 1 al marcador. El d’avui ha estat una mostra més que els derbis entre Barça i Santa Coloma sempre són ajustadíssims.

L’Industrias Santa Coloma remunta en 20 segons

Didac Plana

ha evitat el 2 a 2 en un doble penal però a falta de 20 segons Boyis ha comès unes mans que han significat l’empat de Pol Pacheco. El destí tenia guardada una jugada fatal per al porter del Barça. Quan tot semblava que acabaria en empat, Didac Plana ha provat un xut en l’últim segon que ha topat en Ximbinha i ha acabat al fons de la seva porteria.