Super Globe
@FCBhandbol

El Barça s’ha proclamat campió de la Super Globe després de superrar el THW Kiel alemany per 32 a 34. Els blaugrana sumen a l’Aràbia Saudita el tercer títol intercontinental consecutiu, el 5è del seu palmarès.

Primera part per als alemanys

El Kiel ha començat fort i ha aconseguir bons parcials per obrir una escletxa de dos gols de diferència amb l’equip blaugrana. Un avantatge que s’ha allargat fins al descans amb el marcador de 17 a 15.

Segona part blaugrana

En la segona part, els homes entrenats per Xavi Pascual han posat una marxa més, amb un Cindric molt encertat amb 11 gols,  i ben aviat han aconseguit igualar el marcador. Quan faltaven 10 minuts per al final, un bon parcial ha servit perquè el Barça marxés en el marcador de 3 gols de diferència. Una distància que el Kiel no ha pogut remuntar. En els últims instants, el Kiel ha reduït distàncies fins arribar a un gol de diferència però finalment, un gol de Palmarsson ha sentenciat el partit i el Barça ha revalidat el títol.

THW Kiel, 32
FCB, 34

THW Kiel: N. Landin Jacobsen (-), M. Landin Jacobsen (5), Weinhold (3), Ekberg (7), Horak (-), Bilyk (5), Pekeler (4) -set inicial-. Duvnjak (-), Reinkind (2), Kristjansson (-), Wieneck (2), Quenstedt (-), Rahmel (-), Dahmke (-), Zarabec (-), Nilsson (4).
FCB: Pérez de Vargas (-), Víctor Tomás (3), Ariño (1), Dika Mem (5), Cindric (11), Palmarsson (6) i Fabregas (1) -set inicial-. Moller (-), Entrerríos (-), Sorhaindo (2), Andersson (-), N’Guessan (-), Aleix Gómez (-), Thiagus Petrus (-), Dolenec (4) i Pascual (-).
Parcials: 5-1 / 7-6 / 8-10 / 12-11 / 14-14 / 17-15 / Descans / 21-19 / 23-23 / 24-25 / 27-28 / 29-31 / 30-33 / 32-34 / Final