El Martinenc ha perdut davant el Llagostera per 1 a 3. Amb aquesta derrota els del Guinardó ho tenen una mica més complicat per pensar en la salvació.

Primera meitat, per als visitants

El Martinenc ha vist com el Llagostera ha sortit pressionant i al quart d’hora Pol Gómez, de falta, ha fet el 0 a 1. Els del Guinardó han intentat reaccionar i Ramon Rovira l’ha tinguda, però el seu xut ha sortit desviat. Els gironins han disposat de diverses ocasions, però Uri Vives ha estat molt bé i ha impedit el segon dels visitants.

Emoció i final en inferioritat

La segona ha començat amb una alegria per al Martinenc, ja que només havien passat tres minuts quan Edgar Velasco ha fet l’empat a 1, però l’alegria ha durat ben poc al Guinardó, ja que el Llagostera ha reaccionat ràpidament. Gil Muntadas ha fet el segon dels gironins, rematant un córner executat a la perfecció per Pitu.

Quan els diables buscaven l’empat, el lateral Peque ha vist la segona groga i ha deixat el Martinenc amb deu jugadors. Ja a les acaballes del partit Cunill ha fet el tercer i definitiu gol per al conjunt gironí.