En quatre dies han passat coses molt grosses en aquest país i dues comencen per la Z i la A, Zapatero va substituir Aznar i el Saragossa va vèncer ahir el Reial Madrid tot i que els blancs es van avançar amb aquest gol de Beckham al minut 23 de la primera part. Al cap de sis, l'exblaugrana Dani Garcia Lara va empatar el matx amb un gran remat. Acomoda la pilota amb el genoll i marca sobre la sortida de César. Aquest penal de Guti sobre David Villa va significar l'1 a 2 al minut 44, un minut abans de l'acabament de la primera part. Però tot just iniciar-se la represa, Roberto Carlos va enviar aquest cacau que César Láinez no va poder aturar. Cani va ser expulsat al minut 22 de la segona part així que el Reial Madrid va jugar amb un home més durant més de 20 minuts del partit, però, tot i això, no va poder superar un Saragossa que al minut 111 de la pròrroga va aconseguir el gol de la victòria, gol de Luci Galletti. El Saragossa ja ha guanyat sis copes del Rei i aquest és el gol més important d'aquesta temporada. Cuartero va recollir la Copa de mans del rei.