MARTÍ CIFUENTES, entrenador de la UE Sant Andreu: "De mica en mica sí que puc dir que en línies generals algunes coses millor; però de cara a la propera temporada, si tot va bé, encara hi ha moltes coses a millorar."

El Sant Andreu continua en la bona dinàmica de joc. Les idees del nou tècnic Martí Cifuentes començen a funcionar i, després d’un inici fluix, de mica en mica l’equip ha arribat en el millor moment de la temporada. Els andreuencs necessitaven una victòria de prestigi i avui l’han aconseguit davant un Lleida que lluita per pujar a Segona Divisió. En el minut 10, l’equip quadribarrat s’ha avanaçat amb un gol d’Ander Vitoria. La seguretat defensiva ha donat ales als davanters i Vitoria ha repetit just abans del descans.

En la segona part, el Sant Andreu ha continuat amb gana i, tot i que els lleidatans han disposat d’ocasions, els andreuencs han estat superiors i han rematat la feina amb el 3 a 0 de Matas en el 86. En el temps afegit, Konaté ha marcat el definitiu 3 a 1. Un resultat d’un equip que ha demostrat que té nivell per quedar-se a la Segona Divisió B.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Azparren, Carroza, Rubén, Ibon, Melo, Ton Alcover (Quim Araujo 77′), Mouriño (Guzmán 59′), Aarón Bueno i Ander Vitoria (Matas 68′).

Lleida Esportiu TCF: Pau Torres, Barreda (Pere Milla 57′), Mario, Biel Medina, Aldalur, Bosch, Molo (Monforte 39′) , Chupe, Dídac (Konaté 75′), Miramón i Mata.

Gols: 1-0 Ander Vitoria (10′), 2-0 Ander Vitoria (43′), 3-0 Matas (86′), 3-1 Konaté (93′).