Partit 190 de Pedro Dólera com a entrenador de l'Europa que ha vist des de la graderia per sanció. El matx ha començat amb un gol anul·lat per falta de Roberto Camacho en la rematada. Al minut 25, Roca ha pentinat una pilota i Genís ha guanyat l'esquena a Roberto Camacho i ha fet el primer de l'Ascó. A la mitja hora s'ha lesionat Charly Ruiz i Ramon Rovira ha entrat al camp. A cinc minuts del descans ha arribat el segon dels de la Ribera d'Ebre. Genís s'ha endut la pilota i ha xutat, el rebuig de Rafa Leva ha caigut a Roca, que ha marcat sense oposició. A la represa, han entrat Vivo i Javi Sánchez. Llavors ha arribat la reacció escapulada en la figura del davanter, que ha rematat de cap una centrada de Rovira per fer el primer dels de Gràcia. Javi Sánchez ha remarcat ben clar que aquest ha estat el seu quinzè gol a la Lliga. Un minut després, l'empat dels de Pedro Dólera: Rovira ha tret una falta, el porter de l'Ascó no ha pogut blocar la pilota i el rebot ha caigut a Javi Sánchez, que amb l'esquerra ha xutat a rebentar. Els darrers deu minuts l'Ascó ha jugat amb deu per una trepitjada d'Ermengol a Xavi León. Al final empat a dos i repartiment de punts.

ASCÓ: Nogales, Roca, Denís Coch, Giribet (Sangrà, min 82), José Ramón, Édgar, Gerard Roigé (Ermengol, min 67), Gabernet, Sergi Moreno, Galceran (Canadell, min 55) i Genís.

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Marc Esteban, Camacho, Valderas (Vivó, min 45), Cebri, Charly Ruiz (Rovira, min 31) i Diego (Javi Sánchez, min 45).

ÀRBITRE: David Garcia Rosel (Girona).

TARGETES: Grogues a José Ramón (Ascó) i a Rafa Leva, Cano, Alberto i Vivó (Europa). Vermella directa a Ermengol -minut 79- (Ascó).

GOLS: 1-0, Genís (min 24); 2-0, Roca (min 38); 2-1, Javi Sánchez (min 62), i 2-2, Javi Sánchez (min 64).