L’Europa s’ha imposat al Sant Andreu per 3 a 0 i consolida el lideratge al grup cinquè de la Tercera RFEF. Amb aquest triomf, els escapulats tenen cinc punts més que els quadribarrats. Els d’Ignasi Senabre han aconseguit el triomf gràcies als gols a la segona meitat d’Aliaga, Campeny i Sergi Pastells.

Ambient de derbi vibrant

El partit s’ha viscut enmig d’un ambient espectacular a les graderies. Les aficions dels dos equips han respost i s’ha pogut veure un Nou Sardenya ple i amb molta implicació per part de tots els seguidors. Els primers instants han estat molt tensos, sense un dominador clar de l’enfrontament. Tots dos equips han volgut fer una pressió alta per intentar no deixar circular la pilota.

Gol anul·lat a l’Europa

L’Europa ha vist com, en el minut 32, se li ha anul·lat un gol per fora de joc de Kilian, en la primera rematada a porteria del partit. El matx ha continuat amb moltes alternatives, però cap dels dos equips no ha aconseguit marcar i al descans s’ha arribat amb empat a 0.

S’avança l’Europa amb gol d’Aliaga

Tot just començar la segona meitat, l’Europa ha sortit amb una marxa de més i ha començat a buscar la porteria defensada per Jaime. Kilian ho ha provat i, poc després, Aliaga ha marcat l’1 a 0 amb un xut des de fora de l’àrea al minut 48. Adri Gener també ha tingut una altra ocasió poc després en uns minuts de domini escapulat.

Sentencia l’Europa

El partit s’ha animat molt amb ocasions per a tots dos equips, tot i que el conjunt local ha estat el que més ha pogut desequilibrar. En el minut 75, Kilian ha tingut el 2 a 0 en un cos a cos amb el porter Jaime, que ha fet una aturada extraordinària que ha evitat el gol. Finalment, el segon del conjunt que dirigeix Ignasi Senabre ha arribat al minut 84 amb un golàs de Campeny que sentenciava l’enfrontament. En el temps afegit Sergi Pastells ha aconseguit el tercer i definitiu gol que permetia un triomf molt important per al conjunt de Gràcia.

Partit aturat uns minuts

Després del gol el partit s’ha aturat durant uns minuts pel llançament d’objectes d’una part de l’afició del Sant Andreu. El matx s’ha reprès sense cap mena de problemes amb sis minuts de temps afegit.