El Muntanyesa ha perdut el primer partit de Lliga a Nou Barris davant l’Hospitalet per 0 a 3. Els riberencs s’han avançat en els primers minuts de partit gràcies a Iván Julián i Albert López. A partir d’aquí, la Monta ha reaccionat, però no era el dia dels de Raúl Paje. Han enviat quatre pilotes als pals i han acabat amb nou jugadors sobre el camp per les expulsions de Velillas i Murcia. L’afició local ha protestat molt l’actuació de l’àrbitre. A les acaballes del partit Canario ha signat el 0 a 3. La primera derrota de la Monta a casa arriba més d’un any després de l’última, el 31 d’octubre del 2021.

La Monta rep dos gols i una expulsió

El conjunt riberenc s’ha avançat en el marcador molt aviat. Al minut 8 Iván Julián ha fet el primer gol de l’enfrontament, que posava les coses difícils al conjunt de Nou Barris. El partit s’ha posat molt coll amunt per als interessos de la Monta, quan Albert López, des de fora de l’àrea, ha fet el 0 a 2 al minut 10. Els dos gols han suposat un cop dur per al conjunt de Raúl Paje. La Monta ha reaccionat buscant el gol que el fiqués en el partit. Éric Jiménez ho ha provat en el minut 17 i a la mitja hora ha estat Múrcia qui ha obligat Aliaga a rebutjar la pilota amb el peu. I només uns segons després ha arribat una jugada clau, ja que Velillas ha estat expulsat per doble targeta groga. A les acaballes de la primera part l’Hospitalet s’ha tornat a apropar amb perill a la porteria Mourín. Ha estat Ton Alcover amb un xut de falta qui ha obligat el porter de la Monta ha enviar el xut a córner.

Segona meitat

La segona part ha començat amb uns 15 minuts de retard, ja que l’àrbitre ha volgut suspendre el partit. El col·legiat ha reclamat la presència policial i, finalment, s‘ha reiniciat amb el partit amb les protestes de l’afició local cap a l’àrbitre Brian Díaz. Un cop amb la pilota en joc, el Muntanyesa hauria pogut escurçar diferències, però el xut d’Éric Jiménez ha anat al pal. Els de Raúl Paje han seguit pressionant en aquests primers minuts i Favio Osorio ha disposat d’una doble ocasió. I en el minut 58, penal a favor dels de Nou Barris. Osorio ha agafat la responsabilitat del llançament i Aliaga li ha aturat el penal. Tot i jugar amb inferioritat numèrica, la Monta ha seguit generant perill i Ismael Moyano ha enviat la pilota al travesser. Els locals han merescut marcar en aquests primers minuts de la represa. De fet, els de Paje han tornat ha enviar una altra pilota al pal. En aquesta ocasió ha estat Favio Osorio. En el minut 78, segona expulsió a les files del Muntanyesa. Múrcia ha vist la segona targeta groga i ha deixat el seu equip amb nou jugadors. Ja a les acaballes del partit Canario ha signat el 0 a 3 definitiu. De totes maneres, just abans d’acabar Éric Jiménez ha enviat la quarta pilota dels de Nou Barris al pal.