L’Europa ha perdut el primer partit de la temporada per 1 a 4 davant la Pobla de Mafumet. Dos gols de Karim juntament amb el de Carlos Martínez a la primera meitat, han sentenciat el matx abans del descans. Alfons ha retallat distàncies abans de la represa i Molina ha fet el quart gol visitant al darrer minut del partit.

La Pobla donar la sorpresa

La Pobla Mafumet s’ha avançat en la primera jugada del partit. Un centre de Carlos que Karim ha transformat en gol. La pilota ha rebotat en un defensa i Sergio no hi ha pogut fer res. Al minut 8, un xut llunyà de Karim ha derivat en el segon gol de la Pobla. L’Europa hi ha reaccionat i ha gaudit d’un parell d’ocasions de perill, però no ha retallat distàncies a la primera meitat. Carlos Martínez ha fet el tercer dels visitants a la sortida d’un córner. Una pilota morta que l’Europa no ha pogut refusar i el davanter ha transformat en gol. Un error de Parra a la darrera jugada de la primera meitat, ha permès l’Europa retallar distàncies. Un xut llunyà d’Alfons que ha establert l’1 a 3 al descans.

Primera derrota de la temporada

L’Europa ha sortit amb intensitat a la represa. Els barcelonins, però, no han gaudit de cap ocasió de gol. La Pobla ha aconseguit frenar les ofensives de l’equip dirigit per Vilajoana. Cap dels dos equips ha generat perill a les porteries de Parra i Sergio. L’Europa ha obligat la Pobla a tancar files als darrers minuts. L’equip blanc-i-blau ha demanat penal en dues ocasions per mà de defenses visitants. Parra ha salvat dos xuts clars sota la línia amb dues bones aturades. Al darrer minut, la Pobla ha ampliat la diferència amb un gol de Molina. Tot i la derrota, els escapulats es mantenen líders del subgrup A de la Tercera Divisió grup 5.