El Barça ha golejat el Reial Madrid en el derbi del clàssic femení de Primera Divisió. El 4 a 1 permet les blaugrana ampliar les diferències davant l’equip que era el segon classificat de la Lliga. Les de Lluís Cortés tenen ara cinc punts d’avantatge i tres partits menys que les madridistes. De fet, el Barça ha guanyat tots els partits disputats, tretze, amb 73 gols a favor i només tres en contra.

El Reial Madrid planta cara, d’inici

El matx ha començat amb molta igualtat i sense un equip dominador clar del joc i de les ocasions. El Reial Madrid, molt agressiu, pressionava molt bé la sortida de la pilota de les blaugrana. Ha sortit amb ganes l’equip blanc, però la qualitat de les barcelonistes han posat de manifest que encara hi ha molta diferència entre els dos equips.

Jenni Hermoso ha marcat el 2 a 0 del clàssic femení

El clàssic femení es decideix a la primera part

Tot i això, i després d’un primer avís de Patri Guijarro que Misa ha desviat a córner, ha arribat l’1 a 0. Alèxia Putellas ha engaltat un xut fort des de fora de l’àrea que, tot i que ha tocat la portera madridista, ha acabat entrant a la porteria. Era el minut 14. Les blaugrana han encarrilat el clàssic femení deu minuts més tard amb el 2 a 0 que ha fet Jenni Hermoso. Oshoala ha picat la pilota amb qualitat davant Misa, que ha refusat, però la pilota ha caigut als peus de Jenni, que només ha hagut d’empènyer la pilota per marcar el segon. El partit ha quedat vist per a sentència en el minut 37. En un contraatac, Graham Hansen ha servit en safata de plata a Oshoala perquè la nigeriana marqués el 3 a 0, resultat al qual s’ha arribat al descans.

Segona meitat igualada

El Reial Madrid, tot i el resultat negatiu, no li ha perdut la cara al clàssic femení. De fet, ha mantingut la mateixa intensitat i les ganes d’aconseguir retallar diferències. Tot i això, les blaugrana han tingut una ocasió múltiple, amb Oshoala com a protagonista, que no ha acabat en gol de miracle en el minut 53. La mateixa nigeriana ha aconseguit el 4 a 0 de rebot en el 70. Dos després, Misa ha estat expulsada per refusar amb la mà un xut d’Oshoala, un autèntic corcó per a la defensa madridista. Al minut 78, l’àrbitra ha assenyalat penal i expulsió de Mapi León sobre Jakobsson, tot i que la jugadora ha tocat la pilota primer. Olga ha estat l’encarregada de fer el 4 a 1 definitiu.

@FCBFemeni

El segon clàssic femení

Les blaugrana ja s’havien enfrontat a les madrilenyes en el primer clàssic de la història del futbol femení. Al partit de la primera volta, les de Lluís Cortés van guanyar per un clar 0 a 4, però l’equip madridista ha evolucionat molt en aquestes jornades.