L‘Europa va perdre per zero a tres contra l’Osca B, un rival directe per evitar el descens a la Tercera Federació. Aquesta vegada l’actuació arbitral va ser determinant per explicar la nova derrota al Nou Sardenya. L’àrbitre murcià Moreno Muñoz no va deixar ni moure els jugadors escapulats i va acabar expulsant Alberto González i Sergi Pastells.

Jordi Cano torna i marca

El primer gol del partit va fer-lo l’exgracienc Jordi Cano. El petit de la saga dels Cano va marxar del Nou Sardenya perquè David Vilajoana no li donava minuts i amb l’Osca B està jugant i marcant. El zero a un va venir arran d’un penal d’Alberto González que li va costar la targeta vermella al defensa local.

10 minuts fatídics

L’Europa va reaccionar molt bé al gol de penal de Jordi Cano , Nolla va empatar però l’àrbitre no va donar-li validesa. Amb els escapulats pensant en l’actuació arbitral va arribar el zero a dos, obra de Kevin Carlos. Un gol polèmic perquè l’aragonès empenta Guti abans de rematar. Amb els jugadors de l’Europa fora de lloc va arribar el tercer i definitiu gol, ara de Manu Rico. 0-3 als 32 minuts de joc i partit mort.

La salvació cada cop més impossible

El partit contra l’Osca B corresponia a la 26a jornada i es va suspendre per casos de covid. Amb els mateixos partits disputats, 29, l’Europa és el penúltim classificat del grup tres de la Segona RFEF. Cal jugar cinc jornades, 15 punts en joc, però l’Europa té la salvació a 10 punts de distància. El Terrassa i el Tarassona tenen 38 punts i marquen la frontera de la salvació de categoria. Els graciencs no guanyen a casa des del dia 12 de desembre, quan van superar l’Andratx per un gol a zero.