Barcelona Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ho ha tornat a fer. Els de la piscina de Sant Sebastià s’han proclamat campions de Lliga per dissetena vegada consecutiva. El títol l’han aixecat després d’imposar-se per la via ràpida, en el segon partit de la final, que era al millor de tres, al Barcelona per 8 a 12. Aquesta és la 21a Lliga del palmarès de l’Atlètic-Barceloneta.

L’Atlètic-Barceloneta no dona opció

Els d‘Elvis Fatovich han marcat el ritme del partit des d’un bon inici. En cap moment han volgut deixar marge a la sorpresa i el primer quart ja ha acabat amb un 2 a 5 favorable a l’Atlètic-Barceloneta. El Barcelona ha intentat millorar defensivament en el segon període, però l’efectivitat dels de Sant Sebastià ha continuat sent alta. A la mitja part el resultat era de 4 a 8.

El Barcelona ho intenta, però sense sort

La segona part ha començat amb un gol de Guillem Garcia que ha col·locat el 5 a 8 en el marcador, però Álvaro Granados, el màxim golejador del partit amb cinc gols, ha tornat a situar els quatre gols de diferència. Els cenebistes, però, han seguit treballant intensament i han aturat l’allau ofensiva dels de Fatovich i el tercer quart ha acabat amb un 8 a 10, un resultat que ho deixava tot obert per als últims vuit minuts. Però l’Atlètic-Barceloneta ha recuperat l’efectivitat i amb dos gols consecutius ha decidit el partit i la final. Els de Sant Sebastià s’han acabat imposant per 8 a 12.