El FIFA és un dels videojocs més venuts de la història i cada any milions de persones esperen que surti la nova versió. En l’edició del 2024 hi haurà diversos canvis significatius, el nom canvia per FC 24, però sobretot canvia la veu. Els narradors del joc els últims 25 anys, Paco González i Manolo Lama, ho deixen de ser, i ocuparan el seu lloc Miguel Ángel Román i DJ Mario. L’anunci que han fet a xarxes per explicar aquestes noves incorporacions s’ha fet al Nou Sardenya, l’estadi de l’Europa.

El Nou Sardenya, protagonista de l’anunci

En l’anunci, penjat a les xarxes socials per DJ Mario, Miguel Ángel Roman i EA SPORTS FC, es veu el locutor al camp de l’Europa, on va narrar per primer cop a la seva vida, “vaig cantar cinc gols”. La resta de l’anunci es desenvolupa al Nou Sardenya. Un anunci que hauran vist milions de persones.

Anunci d’impacte mundial

El canvi de narradors és un impacte mundial, ja que durant 25 anys han estat les veus del FIFA, identificables totalment. Ara però, el canvi d’imatge del videojoc inclou també el nom, el joc es passa a dir EA SPORTS FC, uns canvis que acumulen milions de comentaris a les xarxes socials, on s’han colat l’Europa i el Nou Sardenya.