El CE Europa elimina al Cerdanyola de la Copa Catalunya

Golejada de l’Europa contra el Cerdanyola, 3 a 0, en la primera ronda de la Copa Catalunya. Servetti, Àlex Pla i Michael n’han estat els autors. En la segona ronda jugaran al camp del Reus aquest proper dissabte, 12 d’agost.

Pablo Servetti obre la llauna

El Cerdanyola ha tingut la primera ocasió del partit a peus de Max però Marc Vito ha fet una gran intervenció. L’Europa hi ha respost amb contundència i en la primera aproximació primer gol. Àlex Pla ha fet una passada dins l’àrea a Pablo Servetti i aquest ha afusellat la porteria visitant. És el primer gol en competició oficial del jugador uruguaià amb la samarreta escapulada.

Mario Domingo, a la mitja hora de joc, ha pogut fer el segon però el porter ha refusat a córner.

L’Europa passa per sobre del Cerdanyola

A la segona part ha continuat el domini dels graciencs. Al minut 55, Àlex Pla ha fet el 2 a 0 gràcies a un potent xut des de fora l’àrea que ha doblegat les mans al porter Andreu. Un minut després mateixos protagonistes, Pla es desfà del porter però quan la pilota ja entrava un defensa l’ha rebutjat.

El tercer gol ha estat obra de Michael Makuemmo. El davanter del filial ha pressionat la defensa del Cerdanyola, ha robat la pilota i amb un xut creuat ha marcat el definitiu 3 a 0. La segona ronda de la Copa Catalunya és jugarà aquest dissabte, 12 d’agost, a les 19 h al camp del Reus.

EUROPA: Marc Vito, Mario (Iván Bravo, 59′), Cano (Ferrer, 69′), Campeny, Julen (Manel, 45′), Servetti, Aliaga (Michael, 59′), Àlex Pla, Pau López (Bermu, 69′), Castell (Borikó, 59′) i Noel.

CERDANYOLA: Andreu, Guille, Ronald, Padillo (Marc, 63′), Adri, Carlos (Joel, 63′), Max (Richmond, 63′), Jan (Guillem, 73′), Boris, Óscar i Manel (Roger, 73′).

ÀRBITRE: Gerard Rius Riu (Granollers), assistit per Adrià de la Fuente Domingo (Anoia) i Gabriel Campillo Lucena (Anoia).

TARGETES: Grogues a Mario i Noel (Europa).

GOLS: 1-0 (Servetti, 17′); 2-0 (Àlex Pla, 55′); 3-0 (Michael, 79′).