Barça, campio Copa Rei handbol
@FCBHandbol

El porter del Barça d’handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, no continuarà al club la temporada vinent. El club blaugrana ha comunicat que el jugador no ha acceptat la proposta de renovació que li han fet d’un contracte que acaba el 2025. Pérez de Vargas, però, podria marxar un any abans.

Sense renovació i sense capitania

La decisió de Gonzalo Pérez de Vargas de no acceptar la proposta de renovació que li ha fet el club no ha agradat gens al cos tècnic blaugrana. De fet, des de la concentració que està fent l’equip a Andorra aquesta setmana, el club ha comunicat que el porter deixava de ser un dels capitans de l’equip i el braçal, a partir d’ara, seria per a Dika Mem.

Amb aquesta decisió, Gonzalo Pérez de Vargas acabarà la relació amb el Barça el juny del 2025. Tot i que ho podria fer un any abans, ja que el jugador fitxarà per un dels equips punters de l’handbol europeu: el Kiel alemany.

Un cop comunicada la decisió, el porter blaugrana ha volgut enviar un missatge a l’afició. Vargas assegura que “he pres una decisió professional, molt meditada i difícil de prendre, i sé que té conseqüències com la de no ser capità d’aquest equip. Respecto i accepto la decisió del cos tècnic. Per mi, ha estat un honor ser-ho. El meu compromís amb l’equip serà, des d’ara, encara més fort i treballaré igual per aconseguir els objectius col·lectius. Els meus companys i el cos tècnic saben que em tenen per ajudar-los en tot el que necessitin”.