Bordalás, el tècnic del Getafe, ha parlat sobre Ángel. El davanter de l’equip madrileny és un dels futbolistes que més ha sonat aquests dies com a possible fitxatge del Barça per suplir les lesions de llarga durada d’Ousmane Dembélé, operat d’una lesió muscular, i Luis Suárez, operat del menisc extern del genoll dret.

Bordalás no creu que Ángel pugui marxar

Després d’escoltar les paraules de José Bordalás se’n desprèn que el Getafe no posarà cap tipus de facilitat perquè el Barça pugui comptar amb Ángel. El tècnic de l’equip madrileny ha dit que “no pensem en la possibilitat que marxi”. L’entrenador ha seguit amb la seva argumentació explicant que “als mitjans han sortit molts noms de jugadors que poden aterrar a can Barça”.

A continuació ha afegit que “el meu president no obre les portes a les sortides i menys en aquests moments”. El tècnic ha recordat que estan en un moment molt important de la temporada i que compta amb tots els jugadors de la plantilla. De fet, pensa que Ángel “és un jugador important i que ens ajuda”.  L’entrenador ha assegurat que el jugador “té una clàusula i que no marxarà ningú amb facilitat”.