El Sant Andreu ha disputat l’últim partit de pretemporada davant el FC Santboià. L’equip quadribarrat ha caigut per 2 a 1 en el Trofeu Vila de Sant Boi. Amb aquest partit, els homes de Mikel Azparren posen fi a una pretemporada amb balanç negatiu: dues victòries davant el Peralada, el Júpiter i tres derrotes, contra el Llagostera,el Sabadell i el Santboià.

Ocasions amb comptagotes

El matx ha tingut un inici irregular, cap dels dos equips ha estat capaç d’encadenar més de tres passades seguides i generar perill en les porteries rivals. Al minut 11, el Santboià ha tingut una ocasió perfecta per encetar el marcador amb un xut de Kilian, però la pilota ha colpejat el travesser i Segovia ràpidament ha agafat la pilota. Amb un canvi de joc iniciat per Sergi Serrano al minut 20, Llamas ha fet una centrada a l’àrea rival que el mateix Serrano ha rematat de semitisora sense èxit.

El Santboià assegura el trofeu

Només començar el segon temps, Elhadji ha gaudit d’una clara ocasió per posar per davant l’equip quadribarrat amb un xut a porteria centrat per Ton Alcover des de córner. Al minut 53 de partit, Oumar ha provocat un penal a favor del Santboià. Segovia ha encertat on xutava Juanlu el penal, però la pilota ha quedat morta i Jaime Fuentes no ha perdonat. Encara amb la ferida oberta, el Santboià ha ampliat distàncies amb un gol de Juanlu des de dins de l’àrea. Amb 12 minuts restants al marcador, Josu ha estat l’encarregat d’obrir la llauna per als quadribarrats amb un gol de penal, deixant un marcador final de 2 a 1.

Independentment dels resultats obtinguts, els partits disputats han servit per acumular minuts a les cames dels jugadors quadribarrats de cara a l’inici de la Lliga el pròxim 1 de setembre. En aquesta primera jornada el Sant Andreu visitarà el Granollers.