L’Europa ha aconseguit empatar contra l’Hèrcules (0-0) en un partit tancat i tàctic que, però, també ha tingut ocasions com per desfer l’empat inicial. El zero a zero permet els de Gràcia sumar un punt important davant d’un rival directe que es troba a un punt dels de Ramon Gatell. Les victòries del Badalona i del Lleida allunya els escapulats dels dos primers llocs i el triomf del Sant Andreu fa que els quadribarrats s’apropin a punt, però no perd pistonada en un camp complicat.

Ocasions sense sentenciar

Els primers 45 minuts han estat d’anades i vingudes, amb ocasions pels dos conjunts però sense que cap pugés al marcador. La més clara l’ha tinguda Samu Vázquez, que ha estavellat la pilota al pal de la porteria de Pau Torres al minut 10. Els dos equips ho han continuat intentant amb bones accions defensives que no han permès que la balança es decantés per cap dels dos cantons abans d’enfilar cap als vestidors.

Igualtat a la segona part

La igualtat s’ha mantingut durant la segona meitat en un partit molt tàctic. Els de Ramon Gatell volien un triomf que els permetria apropar-se al segon lloc de la taula amb un partit encara per disputar (el que tenen ajornat contra el València Mestalla), però un empat també era un bon resultat. Servetti ha tingut una ocasió clara al minut 60 que no ha acabat en gol, però els locals han pogut marcar gràcies a una rematada en planxa de Coscia al minut 77. En la jugada posterior, Adri Gené ha buscat l’escaire amb un xut ajustat, però la pilota ha sortit per sobre del travesser. El partit s’ha obert per moments i qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar, però l’empat permet sumar un punt d’or per als escapulats.

El Rico Pérez amb 200 desplaçats europeistes

Els jugadores de l’Europa no han estat sols tot i ser visitants. Uns 200 aficionats escapulats han viatjat fins a Alacant per gaudir del partit entre els de la Vila de Gràcia i l’Hèrcules.