L’Europa ha perdut el partit de Copa del Rei contra l’Amorebieta per 0 a 1 i ha estat eliminat de la competició. El conjunt gracienc ha fet un bon partit davant d’un conjunt basc, que juga dues categories per sobre.

L’Europa ha plantat cara a la primera part

Davant de 2.800 espectadors i sota un ambient semblant al de l’ascens del conjunt escapulat a la Segona RFEF o del dia que es va proclamar campió de la Copa Catalunya al Nou Sardenya contra el Girona, els escapulats han sortit a jugar la primera part. El conjunt de David Vilajoana ha fet el seu joc davant del conjunt basc, sense sentir-se inferior malgrat jugar dues categories per sota. Això sí, la primera ocasió de l’Amorebieta ha arribat al minut 10 en una rematada de cap d’Aimar en un llançament de córner que ha marcat fora. L’Europa ho ha provat per la banda dreta amb centrades de David Jiménez. Al minut 20, Nolla ha tingut el gol ben a prop. Després d’una jugada entre Albert Martí i David Jiménez, la centrada de l’extrem escapulat ha arribat a Gerard Nolla, que, des de la frontal de l’àrea, ha enviat fora la pilota. Per la banda esquerra també ho ha provat el conjunt de Gràcia amb una centrada de Nolla que no ha arribat a rematar David Jiménez. En l’arribada escapulada següent de nou Nolla ha centrat però cap jugador ha arribat a rematar còmodament. Tot seguit ha arribat la galleda d’aigua freda, amb el gol de l’Amorebieta. Amorrortu ha rebut una pilota en profunditat i, sol davant de Sergio, ha fet el gol per al conjunt basc. Cinc minuts abans del descans, Sergio Fernández ha tret amb els punys un xut potent des de fora de l’àrea d’Aldalur. Han començat a ser minuts d’una mica de patiment dels de Vilajoana. Àlex Cano, de cap, ha pogut marcar després que la pilota es passegés en diverses rematades de cap al davant del porter Saizar.

Baixada de ritme a la segona part

La segona part ha començat amb un xut de David Jiménez, que ho ha provat gairebé des del mig del camp. Ha vist el porter avançat, però el xut ha marxat desviat a la dreta de Saizar. L’Europa ha estat intens amb diverses arribades: Pau López, amb un xut des de la frontal, i diverses centrades de David Jiménez. La intensitat en el joc ha baixat per part de tots dos conjunts, amb la consegüent minvada d’ocasions. La més clara de l’Europa ha arribat de les botes de Jordi Cano, que ha entrat a la segona part. El petit dels Cano s’ha plantat sol davant de Saizar, però el xut ha marxat molt creuat. L’Europa ho ha seguit provant, però no ha aconseguit igualar el partit i ha quedat eliminat de la Copa del Rei.