Espanyol Solares copa del Rei
@RCDEspanyol

Amb patiment, amb l’essència de la Copa a partit únic i amb incertesa, però l‘Espanyol ja és a la segona eliminatòria de la Copa del Rei després de superar el Solares per un ajustat 2 a 3. El partit s’ha vist deslluït per la pluja intensa que ha caigut, però tot ha quedat superat per l’empenta d’un equip modest que ha posat contra les cordes tot un equip de Primera Divisió com l’Espanyol. Per a l’equip de Cantàbria ha estat una festa en un camp en el qual s’han aplegat més de 4.000 espectadors, que han vist les opcions de classificació molt a prop.

Loren es reivindica amb un hat-trick

Loren ha estat el gran protagonista de l’enfrontament. Vicente Moreno ha optat per donar minuts a jugadors poc habituals com el porter Joan Garcia, que ha debutat amb el primer equip el partit oficial, amb 20 anys. El protagonisme, però, se l’ha endut Loren. El davanter espanyolista ha marcat un hat-trick amb dos gols a la primera meitat i un tercer, de penal comès sobre ell mateix, a l’inici de la segona.

La reacció del Solares

Amb el partit gairebé sentenciat, l’entrenador blanc-i-blau ha aprofitat per moure la banqueta i fer jugar futbolistes del B, com Álvaro o Max Svensson. L’estat del camp no ha permès un joc gaire fluid i el primer gol del Solares ha arribat en una jugada a pilota aturada. Ángel Oslé, “Gelo”, ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer un gol històric per al conjunt cantàbric. El Solares ha buscat el segon gol amb valentia i ha arribat amb un golàs de falta d’Enrique Gutiérrez que ha sorprès el porter Joan. Els últims minuts, tot i el domini i les ocasions dels pericos, han estat d’incertesa perquè un gol duia l’eliminatòria a la pròrroga. La Copa a partit únic deixa aquestes situacions i el miracle no s’ha produït però de ben segur que a Solares tindran un bon record d’aquesta eliminatòria.