El Barça ha aconseguit sumar la primera victòria contra el Dobovec al partit inaugural de la Ronda Elit de la Champions de futbol sala. Els blaugrana han superat el conjunt eslovè per 8 a 2 i afronten amb bon peu l’accés a la Final Four. Només el primer de cada grup aconseguirà arribar a la ronda final i cada victòria i cada gol són importants en aquesta fase decisiva.

Remuntada del Barça

El partit ha començat molt mogut, amb ocasions a les dues àrees, però ha estat el Dobovec el que ha donat la sorpresa i s’ha avançat en el marcador mitjançant Duščak en el minut 8 de partit. Els blaugrana han reaccionat i han aconseguit capgirar el marcador abans del descans. Primer, gràcies a un doblet de Ferrao, el primer amb el pit amb el qual ha desviat un xut del porter Dídac i el 2 a 1 amb una rematada perfecta que ha superat el porter eslovè. Els de Jesús Velasco no n’han tingut prou i han ampliat distàncies amb dos gols més. Especialment espectacular ha estat el de Pito, el 3 a 1, que ha superat tots els rivals, i també ha estat molt maco el 4 a 1 d’Adolfo.

El Dobovec no sorprèn el Barça

La represa ha començat com el primer temps, amb un gol, un millor dit golàs, després d’una jugada col·lectiva del Dobovec, que ha significat el 4 a 2. Però per gol també espectacular el de Sergio Lozano, el 5 a 2, tot just de la diana dels eslovens amb un xut potent davant del qual no ha pogut fer res el porter del Dobovec. Aquest és el cinquè gol de Lozano a la Champions i el 13è del Búfalo aquesta temporada. Al final de l’enfrontament, el conjunt eslovè ha intentat escurçar diferències amb porter jugador, però la jugada li ha sortit molt malament perquè el Barça ho ha aprofitat per marcar tres gols més a les acaballes del matx. Ferrao ha completat un partit rodó amb el 6 a 2 (i el tercer gol en el seu compte particular) sumat als gols d’Esquerdinha i André Coelho per deixar el 8 a 2 definitiu.