Umtiti s'encara aficionats

Samuel Umtiti s’ha encarat amb un grup d’aficionats a la sortida de l’entrenament de la Ciutat Esportiva. El jugador francès ha frenat el cotxe, ha baixat i ha demanat explicacions a un aficionat que s’havia enfilat al capó del cotxe.

Umtiti esclata per l’actitud dels aficionats

La seqüència dels fets ha estat clara. Samuel Umtiti ha hagut de frenar el cotxe perquè un grup d’eixelebrats es posava davant del vehicle al mig del carrer. Fins i tot un s’ha enfilat al capó per poder-se fer un foto amb el jugador. Un cop ha pogut deixar enrere els grup d’aficionats, el jugador francès ha frenat en brusc i ha sortit a buscar-los.

Umtiti demana respecte

Un cop fora del cotxe, el defensa blaugrana ha cridat l’aficionat que s’havia enfilat al cotxe. “Vine, vine, tranquil, vine”, cridava el francès. Un cop el té al davant li comença a dir: “Per què toques el cotxe? L’has pagat tu? Saps què és el respecte?”. Una frase que ha repetit en diverses ocasions mentre l’aficionat li demanava disculpes.

El jugador ha pujat al cotxe enfurismat, i durant una estona ha estat tancat dins però sense avançar, esperant què més passava amb els aficionats.

El problema d’alguns aficionats a la sortida de les instal·lacions

No és el primer cop que passa una situació com aquesta. Diversos aficionats esperen sempre els jugadors i tècnics per demanar fotos o autògrafs, però a vegades la situació es descontrola, com va passar amb Ronald Koeman després d’un partit al Camp Nou.