Noves imatges de les obres del Camp Nou i l’Espai Barça, aquest cop des de l’interior de l’estadi blaugrana. El club ha fet públic un nou vídeo que permet veure quin és l’estat d’enderrocament del Camp Nou vist des de dins de l’estadi, a peu de gespa. La coberta de tribuna ja està en plena fase de retirada, sense sostre, i la tercera graderia pràcticament ha desaparegut del gol sud i bona part de la zona del lateral. Està previst que en 15 dies es retiri completament la visera del Camp Nou.

Tot plegat, el dia en què el club ha comunicat nous detalls de les obres del Camp Nou. Per exemple, l’aforament de 65.000 espectadors que tindrà l’estadi quan el Barça torni a jugar de local, el novembre del 2024.

El Camp Nou tindrà un aforament de 104.000 espectadors

Finalment, l’aforament total del Camp Nou serà de 104.000 espectadors, 1.000 menys dels previstos quan va arrencar el projecte de tot l’Espai Barça. La gespa seguirà estant al mateix nivell d’alçària que abans de l’inici de les obres, i el que sí que s‘ampliarà són la tercera i la primera graderia. La primera graderia s’allargarà i permetrà guanyar visibilitat ja des de la fila zero. Pel que fa la graderia superior, s’endarrerirà la seva construcció uns 10 metres respecte a la tercera graderia anterior, però mantenint bona part de l’estructura del projecte anterior de Francesc Mitjans per tal de mantenir el patrimoni històric del club.