El Barça ha aconseguit la victòria i segueix invicte a la Lliga després de remuntar el partit contra el València. El doblet de Fridolina Rolfö i Salma Paralluelo i el gol de Marta Torrejón han servit a les blaugrana per capgirar el marcador. Tot i això, no els ha servit per aconseguir el nou rècord històric d’imbatibilitat a la Lliga.

Una primera part amb gust agredolç

El València ha aprofitat l’única ocasió que ha tingut en els primers 45 minuts per avançar-se al marcador. Ho ha fet al minut 12, després d’una centrada d’Anna Torrodà que no ha refusat Marta Torrejón, amb un gol de Maria Jiménez, que des de l’àrea petita ha rematat al fons de la xarxa. Això ha suposat que el Barça es quedés només a cinc minuts del que seria el nou rècord històric d’imbatibilitat a la Lliga. Tot i això, el Barça ha seguit dominant el partit i Fridolina Rolfö s’ha inventat una gran jugada dins l’àrea i, amb un toc de sort, ha posat l’empat al marcador. A l’últim sospir de la primera part, Marta Torrejón ha posat el 2-1 després d’una gran passada d’Aitana Bonmatí.

Sentència a la segona part

El Barça ha sortit del vestidor amb ganes d’augmentar la distància al marcador. I així ha estat. Pocs minuts després d’entrar al terreny de joc, Salma Paralluelo ha signat un doblet, que ha servit a les blaugrana per sentenciar el partit. El 5-2 definitiu ha estat obra de Fridolina Rolfö a l’afegit, després d’aprofitar un penal de Kerlly Real a Salma Paralluelo. I bona notícia per al conjunt blaugrana: Cata Coll ha tornat als terrenys de joc després d’estar més d’un any allunyada per una lesió als creuats.