El tècnic del Barça, Ronald Koeman, ha analitzat la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte contra l’Athletic Club. L’holandès ha estat clar quan ha dit que “hem d’estar al nostre millor nivell per guanyar”. A més, ha assegurat que “hem de tenir fam d’atacar i estar bé en l’organització defensiva”.

Millorar sense pilota

Koeman ha destacat que “hem d’estar bé amb la pilota, però, sobretot, sense la pilota”. El tècnic ha valorat que en els dos últims partits no han acabat d’estar bé sense la pilota i, això, ha fet que el treball defensiu se’n ressentís. El tècnic ha destacat que l’equip té molts jugadors amb experiència, que han jugat moltes finals i que aquests han d’ajudar els més joves, tot i que ja van tenir una experiència en la final de la Supercopa, que precisament van perdre contra l’Athletic Club.

Guanyar pel club

L’entrenador ha assegurat que Piqué “està molt millor i que pot jugar”. Pel que fa a Messi, ha dit que és un gran professional i que “ho donarà tot per aixecar la Copa”.

Per Koeman, el Barça ha de saber utilitzar les seves armes i ha afirmat que no hi ha secrets entre el Barça i l’Athletic. De fet, aquesta final serà el quart partit aquesta temporada entre tots dos. Li han preguntat sobre el seu futur i l’entrenador ha assegurat que la final “s’ha de guanyar pel club”.