“Ens ha costat molt arribar a la final, volem el títol”. Aquesta ha estat la declaració d’intencions més contundent de Marc André Ter Stegen. El porter alemany podria jugar contra l‘Athletic Club (dissabte, 17 d’abril, 21.30 hores) per primer cop una final de Copa del Rei. Ter Stegen ha afirmat que el duel de demà no marcarà el futur de l’equip a la Lliga. L’alemany també ha dit que “el vestidor tindrà en ment el que va passar a la Supercopa, però aquest cop no arrossegarem el cansament d’una pròrrroga dos dies abans de la final”.

La fam de títols després de més d’un any en blanc ha fet presència a la roda de premsa prèvia a la final. “Mai no ens acostumem a guanyar títols, ens ha costat moltíssim arribar fins aquí i ara tenim totes les possibilitats de sumar un títol nou.”

Ter Stegen, il·lusionat

Ter Stegen no ha amagat la il·lusió de poder disputar per primer cop una final de Copa del Rei amb la samarreta del Barça. “Em fa molta il·lusió el partit de demà, són moments que recordes tota la vida, esperava aquest partit des que jugo al Barça”.