L’Espanyol està de celebració. Aquest dimecres 28 d’octubre, l’entitat blanc-i-blava commemora el 120è aniversari del club. L’Espanyol ha programat una sèrie d’actes per homenatjar els 120 anys d’història del club perico. Al llarg del matí, representants de la directiva han visitat la tomba del fundador del club, Ángel Rodríguez, al Cementiri de Sant Gervasi. L’homenatge ha estat encapçalat pel Conseller Delegat del club, José Maria Durán i acompanyat pel president de la Fundació, Antoni Fernández Teixidó, la presidenta de la Federació de Penyes de l’Espanyol, Araceli Pérez, el conseller Mao Ye i l’ambaixador del club, Rafa Marañón.

Matí d’homenatges

Tot seguit, la directiva blanc-i-blava ha realitzat l’ofrena floral a l’estàtua de l’afició, situada als afores de l’RCDE Stadium. Un altre dels actes commemoratius ha estat el de la inauguració de la ‘Llotja Àngel Rodríguez’ i la presentació pública del bust del fundador blanc-i-blau.

Els jugadors de l’Espanyol també ho celebren

L’Espanyol tancarà el dia de l’aniversari jugant un nou partit de Lliga contra la Ponferradina, a les 19h. En aquest duel, els jugadors estrenaran la samarreta oficial commemorativa del 120 aniversari, que va ser presentada fa tot just una setmana. Els futbolistes han volgut enviar un missatge a l’afició blanc-i-blava.