L’Europa no ha pogut trencar amb la lògica i ha perdut amb l’Eibar a la Copa de la Reina. L’eliminatòria, que és a partit únic, s’ha decantat a favor de les basques que han guanyat per 0 a 2. Els dos gols han arribat a la primera meitat. Tot i el resultat, les jugadores de Joan Barcardit han ofert una bona imatge, sobretot a la segona meitat.

Primers minuts de tempteig

El partit ha començat amb els dos equips mirant de trobar el seu estil de joc en una eliminatòria desigual en teoria i més amb els canvis que ha fet Joan Bacardit a l’onze inicial. L’Eibar ha buscat més la pilota, tot i que és un equip que es troba còmode sense i les escapulades volien sortir amb la pilota controlada, però no podia fer-ho amb comoditat. En els primers 15 minuts, un parell d’ocasions que no han reexit.

Els gols de l’Eibar

L’Eibar ha avisat al minut 24 amb un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Dos minuts després sí que s’ha avançat en el marcador. Pizarro ha rebut la pilota dins l’àrea petita i ha marcat gairebé a plaer el 0 a 1 favorable a les basques. En un contraatac al minut 37, l’Eibar ha aconseguit fer el segon. El xut de la davantera basca l’ha pogut desviar la portera escapulada, però Aina ha introduït, sense voler, la pilota a la pròpia porteria. Les coses es posaven complicades per a les gracienques. Tot i això, les de Joan Bacardit han tingut una ocasió clara amb un xut de falta de Sílvia llunyà que a punt ha estat de sorprendre la porteria defensada per Amaia.

Segona meitat sense gols

La segona meitat ha continuat amb l’Eibar mirant de sentenciar l’enfrontament i amb un Europa que ha buscat, amb els canvis, fer una passa més per mirar d’entrar dins del partit. Tot i alguna transició ràpida de les escapulades que no ha acabat bé, les basques han tingut una altra ocasió clara, un xut al pal d’Esperanza Pizarro al minut 62. Les jugadores dirigides per Joan Bacardit no li han perdut la cara a l’enfrontament i han intentat fer el gol que permetés pensar en l’empat.