Victòria del Barça contra el Llevant les Planes
@FCBFemeni

L’any 2024 ha començat de la mateixa manera com va acabar el 2023 per al Barça de Jonatan Giráldez: amb victòria i un bon grapat de gols. Les blaugrana han guanyat el Llevant les Planes per 9 a 1 en un partit en què vuit jugadores del Barça han marcat.

Dia de Reis i golejada de reines

(EFE / Redacció) El Barça ha regalat el partit perfecte als aficionats que han anat al Johan Cruyff i que han celebrat el dia de Reis amb una golejada al Llevant les Planes per 9 a 1. El partit ha viscut moments importants com el retorn d’Irene Paredes, el doblet de Patri Guijarro o un nou gol de la jove Vicky López.

L’equip de Jonatan Giráldez no ha trigat a ensenyar les seves cartes i en els primers instants del partit, Salma Paralluelo ha aprofitat l’assistència de Graham Jansen per l’1 a 0, al minut 4. I 18 minuts més tard, Mariona Caldentey, de penal, ha fet el segon de les blaugrana.

El Barça ha dominat en tot moment. I aquest domini s’ha traduït en gols. Al minut 27, Aitana Bonmatí ha fet el tercer, al minut 27. I poc abans del descans, Graham ha sentenciat el partit amb el 4 a 0.

A la segona part, la maquinària blaugrana ha continuat fent gols. Clàudia Pina ha fet el cinquè només començar el segon temps. I un minut més tard, Patri Guijarro ha fet el seu primer amb un golàs per l’escaire (6-0).

El Llevant les Planes, que en cap moment ha pogut fer res per evitar la golejada, ha aconseguit marcar al minut 61. Allegra Poljak ha fet el gol de les visitants. Però el Barça, encara ha tingut temps de fer tres gols més. Vicky López, al minut 81, ha fet el setè. Patri Guijarro, en temps afegit ha aconseguit el seu segon gol i Asisat Oshoala ha tancat la golejada amb el 9 a 1.