Borja Mayoral
Foto: @GetafeCF

L‘Espanyol ja sap contra qui s’enfrontarà als setzens de final de la Copa del Rei. Els blanc-i-blaus se les hauran amb el Getafe. L’eliminatòria serà a partit únic i es jugarà el 6 (dia de Reis) de gener a les 17h del 2024.

El Getafe, un rival incòmode

Els de Luis Miguel Ramis, per tant, tindran un rival força complicat per seguir endavant a la Copa, ja que se les hauran amb un Primera Divisió. Això sí, s’ha de tenir en compte que l’eliminatòria que és a partit únic es jugarà a l’Stage Front Stadium, per tant, això pot atorgar un cert avantatge a l’Espanyol que podrà tenir el suport de la seva afició.

El Getafe de José Bordalás és sempre un rival incòmode. Els madrilenys són un equip intens, que mai no donen una pilota per perduda i que lluiten fins a l’últim segon. Els madrilenys, a més, estan fent una temporada força acceptable. Són novens a la classificació de la Lliga, a set punts de posicions europees. Destaquen jugadors com Borja Mayoral, amb nou gols i tercer màxim golejador de la Lliga, i Mason Greenwood. Això sí, els de Bordalás són un conjunt molt més fiable a casa que com a visitant. Quan jan jugat lluny de Madrid no han guanyat cap partit, n’han empatat quatre i han perdut els altres quatre, de moment.

L’Espanyol, després d’eliminar el Mensajero, en la primera eliminatoria de la Copa del Rei, i al Valladolid, en la segona, ara es veurà les cares amb el Getafe als setzens de final de la competició.