Espanyol prèvia andorra

L’Espanyol ha nedat molt per acabar morint abans d’arribar a la riba dels vuitens de final de la Copa del Rei. El conjunt perico ha fet un gran partit contra un conjunt de categoria superior, el Getafe, però ha acabat perdent per 1 gol a 0 als setzens de la competició del KO. Una diana del català Luis Milla ha estat suficient perquè l’equip madrileny es classifiqui per a la propera fase de la Copa. Malgrat la bona imatge, l’Espanyol ha començat el 2024 com va acabar el 2023: sense guanyar. Ian Forns, que ha debutat amb un gran partit en l’11 perico, és la gran notícia del duel per a l’Espanyol.

Domini i ocasions per a un Espanyol sense gol

La primera part ha estat blanc-i-blava. El conjunt de Luis Miguel Ramis ha fet un bon primer temps i ha disposat de les millors ocasions: Braithwaite, sense porter, no ha sabut transformar la més clara dels primers instants. Tampoc Pere Milla, que ha estat massa tendre amb un xut des de la distància. El Getafe en cap moment ha demostrat que és un conjunt d’una categoria superior i s’ha seguit defensant de les escomeses periques. Soria ha evitat una diana del jove Jofre i Pol Lozano tampoc ha estat capaç de desequilibrar el 0-0 inicial. Només Maksimovic, amb una rematada dins l’àrea petita, ha avisat l’Espanyol en el primer temps.

Luis Milla decideix l’eliminatòria

El Getafe ha estat una mica millor en la segona part. Tot i això, tampoc ha atropellat l’Espanyol que ho ha seguit intentant. L’equip blanc-i-blau ha disposat d’alguna ocasió aïllada però ha perdonat i els madrilenys se n’han aprofitat. Luis Milla, en el minut 86, ha sentenciat un conjunt perico que ha mirat els ulls d’un equip de Primera Divisió, però que ha acabat acomiadant-se de la Copa del Rei.