De penal i gràcies. Un gol agònic de Gündogan va permetre al Barça de Xavi Hernández sumar una victòria important contra el Las Palmas (1-2) després d’un partit trist dels blaugrana. El Barça pateix i fa patir, i ahir va tornar a llençar una primera meitat per acabar remuntant en un bon segon temps. Al acabar el duel, Xavi Hernández es va enganxar amb una periodista per una pregunta a la sala de premsa. Plou sobre mullat en aquesta relació del tècnic culer amb la premsa.

Xavi va retreure una pregunta en la que es feia la suposició que el Barça podria haver quedat a 10 punts dels líders en cas de derrota. La resposta del tècnic va ser un dels moments més tensos de la sala de premsa: “Sempre feu les suposicions de manera negativa, a altres entrenadors no els hi feu. S’ha guanyat, per què fas la suposició si ja no passarà? No ha passat, és absurd, és absurdíssim, ja està.“, va sentenciar Xavi.

Xavi Hernández compara el triomf del Barça amb el del Girona

Un dels altres moments destacats va ser quan el tècnic del Barça va recordar que el Girona i el Madrid també havien guanyat en aquesta jornada per la mínima. El cas és que la imatge dels blaugrana va ser ben diferent a la de l’equip de Míchel. El Barça va ser totalment inofensiu i vulnerable durant 45 minuts, i només l’orgull dels suplents a la segona part va permetre sumar una victòria vital per al futur a la Lliga.